cursuri autorizate de engleza

ENGLEZA DE BAZĂ

ENGLEZĂ DE BAZĂ

Unul dintre principale avantaje ale limbii engleze este faptul că se însușește destul de ușor, atunci când o înveți cu un profesor specializat. Limbajul de bază poate fi achiziționat într-o perioadă scurtă de timp, iar rezultatele nu se lasă mult așteptate. Cursul de engleză de bază a fost dezvoltat pentru cursanții care nu dețin cunoștințe anterioare de limba engleză și vor să înceapă studiul cu noțiuni și cuvinte esențiale. Vei învăța totul de zero, în ritmul tău, cu profesori calificați, în grupuri mici de adulți cu același nivel. Cursurile acreditate de Ministerul Educației.

În urma cursului de engleză de bază vei putea:

să pronunți corect cuvintele din vocabularul de bază
să alcătuiești propoziții simple ținând cont de regulile gramaticale învățate
să dialoghezi pe teme cotidiene
să diferențiezi timpurile (Present Simple, Present Progressive, Past Simple)
să-ți îmbunătățești abilitățile de ascultare și înțelegere a unui text audiat
să citești și să înțelegi texte simple în engleză
să scrii texte simple și coerente
să depășești frica de a vorbi în limba engleză
curs de engleza de baza

Fă primul pas către o vorbire fluentă

Curs de engleză de la zero Burlington English

Cursul de engleză de bază este creat special pentru persoanele care vor să învețe engleza de la 0. În cadrul lecțiilor profesorii vorbesc, atât în limba engleză, cât și în limba română, pentru a preda pe înțelesul tuturor. Cursul este pentru adulții de orice vârstă care vor să învețe engleza de la 0.

Grupurile de studiu sunt mici, cu un număr maxim de 10 cursanți, toți participanții având același nivel de cunoaștere a limbii. Software-ul Burlington English și aplicația pentru mobil, sunt disponibile 24/7. Cu ajutorul lor, îți poți antrena cele patru componente lingvistice (scrierea, citirea, ascultarea și vorbirea) chiar și singur, în timpul tău liber. Gramatica este predată prin intermediul exemplelor și a comunicării libere, și nu cu ajutorul conceptelor teoretice.

Profesorii noștri sunt specialiști calificați și se axează pe engleza conversațională. Ei te vor ajuta să asimilezi vocabularul esențial și regulile gramaticale de bază, pentru a trece cât mai rapid la următorul nivel.
Învață engleza de la 0, iar noi, echipa Burlington English, îți vom fi alături pentru a face primii pași cu multă încredere.

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

Profesorii noștri

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Play Video
RECOMANDĂRI

Burlington English păreri

Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.
Mariana Șișchin, lfov
Mariana Șișchin, lfov
Read More
De un an de zile învăț engleza cu Burlington English România. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, lecțiile sunt atractive. Programul este flexibil. Sunt foarte mulțumită că i-am ales și nu puteam să fac o alegere mai bună. I speak English now!
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Read More
Atmosfera prietenoasă, abordarea profesionistă și metoda de predare de la cursurile Burlington English au contribuit rapid la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limba engleză.
Victoria Bezniuc, Ilfov
Victoria Bezniuc, Ilfov
Read More
Cel mai mult îmi place la Burlington faptul că poți să îți programezi lecțiile în funcție de disponibilitatea ta. Ai posibilitatea de a-ți programa lecțiile, de a le anula și de a le reprograma. Asta îmi place cel mai mult și recomand cu drag!
Rodica Maican, Constanța
Rodica Maican, Constanța
Read More
Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru atmosfera relaxantă și plăcută din timpul orelor de curs, pentru metoda de predare care m-a făcut să îmi depășesc limitele.
Erika Băjenescu, Timișoara
Erika Băjenescu, Timișoara
Read More
Sunt cursantă la Burlington English și este una dintre cele mai interesante și captivante decizii pe care le-am luat în viața mea. Am super colegi și am super profesori, iar metoda de predare este absolut încântătoare.
Previous
Next