ENGLEZA DE BAZĂ

ENGLEZĂ DE BAZĂ

Engleza este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Marele avantaj al acesteia o reprezintă faptul că e o limbă care se însușește destul de ușor, atunci când o înveți cu un profesor specializat. Limbajul de bază poate fi achiziționat într-o perioadă scurtă de timp, iar rezultatele nu se lasă mult așteptate.
Pentru cine este acest curs?
Cursul de engleză de bază este creat special pentru persoanele care vor să învețe engleza de la 0. În cadrul lecțiilor profesorii vorbesc, atât în limba engleză, cât și în limba română, pentru a preda pe înțelesul tuturor. Cursul este pentru adulții de orice vârstă care vor să învețe engleza de la 0.

Grupurile de studiu sunt mici, cu un număr maxim de 10 cursanți, toți participanții având același nivel de cunoaștere a limbii. Software-ul Burlington English și aplicația pentru mobil, sunt disponibile 24/7. Cu ajutorul lor, îți poți antrena cele patru componente lingvistice (scrierea, citirea, ascultarea și vorbirea) chiar și singur, în timpul tău liber. Gramatica este predată prin intermediul exemplelor și a comunicării libere, și nu cu ajutorul conceptelor teoretice.

Profesorii noștri sunt specialiști calificați și se axează pe engleza conversațională. Ei te vor ajuta să asimilezi vocabularul esențial și regulile gramaticale de bază, pentru a trece cât mai rapid la următorul nivel.
Învață engleza de la 0, iar noi, echipa Burlington English, îți vom fi alături pentru a face primii pași cu multă încredere.

Vocabularul cursurilor de limba engleză de la zero Burlington English:

Să ne prezentăm
Familia și prietenii
Timpul și indicarea direcției
Locuința și mobilierul
Alimentele și băutura
Conversații uzuale simple

În urma cursului de engleză de bază vei putea:

să pronunți corect cuvintele din vocabularul de bază
să alcătuiești propoziții simple ținând cont de regulile gramaticale învățate
să dialoghezi pe teme cotidiene
să diferențiezi timpurile (Present Simple, Present Progressive, Past Simple)
să-ți îmbunătățești abilitățile de ascultare și înțelegere a unui text audiat
să citești și să înțelegi texte simple în engleză
să scrii texte simple și coerente
să depășești frica de a vorbi în limba engleză

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI
Play Video
RECOMANDĂRI

Ce spun cursanții noștri

Irina Beruica
Irina Beruica
Vezi mai mult
Read More
Burlington English este mai mult decât o scoală de engleză. Înca din prima zi am văzut cât de prietenoși sunt toți membrii școlii și mai ales cât de drăguță este profesoara mea de engleză, Alina. M-a făcut să scap de nesiguranța pe care o aveam și datorită ei mi-am câștigat încrederea în mine. Este o profesionistă, iar...
Diana Prigoreanu
Diana Prigoreanu
Vezi mai mult
Read More
Am venit la Burlington English pentru că aveam probleme cu partea de comunicare. După 3 luni de curs am reușit să-mi îmbunătătesc nivelul conversațional. Înainte de a ajunge la ei, am încercat același lucru la o alta școală, dar începutul nu mi s-a părut deloc profesional, așa că am renunțat. La Burlington am găsit tot ce...
Dr. Olhov Jana
Dr. Olhov Jana
Vezi mai mult
Read More
Mă numesc Dr. Olhov Jana și sunt medic de familie.Mi-am început studiile de engleză acum un an, la Burlington English. Am învățat zilnic cu programul BurlingtonEnglish, care m-a ajutat foarte mult să progresez și, după o anumită perioadă, am reușit să-mi perfecționez engleza și am trecut la clasa de avansați...
Simona Grecu
Simona Grecu
Vezi mai mult
Read More
Am ajuns la Burlington English și din primele clipe am fost întâmpinată cu căldură și prietenie. Conceptul Burlington English m-a fascinat pentru că îmbină elemente, precum cursuri cu profesorul și aplicații pentru laptop și telefon. Un amănunt care îi face diferiți este faptul că îți poți programa/reprograma cu minim 6...