ENGLEZA PENTRU INTERMEDIARI

INTERMEDIARI

Oferim cursuri de engleză pentru intermediari. Acestea se bazează pe engleza conversațională, pe îmbogățirea vocabularului și pe dezvoltarea fluenței în vorbire. Dialogurile din cadrul lecțiilor sunt exclusiv în engleză, astfel, vei învăța să îți formulezi gândurile direct în limba engleză, fără a le traduce în prealabil.
Partea gramaticală este esențială, în cadrul acestui curs te vei obișnui să construiești fraze complexe folosind toate timpurile verbale. Cu toate acestea, abordarea profesorilor noștri este atipică. Aici nu vei asimila regulile gramaticale în modul tradițional, ci le vei însuși în contexte specifice, practicând vorbirea liberă și dezvoltându-ți abilitățile de a discuta teme abstracte.

Lecțiile se desfășoară doar în limba engleză, cu scurte intervenții, în limba română, din partea profesorilor pentru a clarifica unele aspecte neînțelese. În rest, aceștia preferă să explice termenii noi folosind un limbaj mai simplu sau apelând la sinonime și antonime din limba engleză. Un mare avantaj al acestei abordări este acela că te ajută să vorbești fără pauze și să elimini rapid blocajele în comunicare, ceea ce contribuie la creșterea încrederii de sine.

Software-ul și aplicația mobilă pentru învățare sunt disponibile oriunde și oricând. Cu ajutorul lor poți să faci progrese semnificative în timpul tău liber.

Burlington English utilizează învățarea mixtă (blended learning), o metodă de predare interactivă, care te ajută să nu îți pierzi motivația de-a lungul timpului, ci din contră, face procesul de învățare distractiv și plăcut.

Vocabularul cursurilor de limba engleză pentru intermediari Burlington English:

Lifestyle
Natura și împrejurimile
Turismul și relocarea
Exprimarea sentimentelor
Dezvoltarea personală
Relațiile profesionale

În urma cursului de engleză pentru intermediari vei putea:

să asimilezi termeni și noțiuni noi în mod independent
să vorbești utilizând fraze complexe
să depășești dificultățile majore în exprimarea orală și scrisă
să incluzi frazele condiționale, diateza pasivă, pronumele relative, vorbirea directă și indirectă în comunicare
să îți consolidezi vocabularul pasiv prin ascultare și să exersezi vocabularul activ
să îți îmbogățești vocabularul prin exersarea cuvintelor mai avansate, de nivel B1-B2
să stăpânești timpurile verbale de bază și apoi să avansezi la nivelul următor

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI
Play Video
RECOMANDĂRI

Ce spun cursanții noștri

Irina Beruica
Irina Beruica
Vezi mai mult
Read More
Burlington English este mai mult decât o scoală de engleză. Înca din prima zi am văzut cât de prietenoși sunt toți membrii școlii și mai ales cât de drăguță este profesoara mea de engleză, Alina. M-a făcut să scap de nesiguranța pe care o aveam și datorită ei mi-am câștigat încrederea în mine. Este o profesionistă, iar...
Diana Prigoreanu
Diana Prigoreanu
Vezi mai mult
Read More
Am venit la Burlington English pentru că aveam probleme cu partea de comunicare. După 3 luni de curs am reușit să-mi îmbunătătesc nivelul conversațional. Înainte de a ajunge la ei, am încercat același lucru la o alta școală, dar începutul nu mi s-a părut deloc profesional, așa că am renunțat. La Burlington am găsit tot ce...
Dr. Olhov Jana
Dr. Olhov Jana
Vezi mai mult
Read More
Mă numesc Dr. Olhov Jana și sunt medic de familie.Mi-am început studiile de engleză acum un an, la Burlington English. Am învățat zilnic cu programul BurlingtonEnglish, care m-a ajutat foarte mult să progresez și, după o anumită perioadă, am reușit să-mi perfecționez engleza și am trecut la clasa de avansați...
Simona Grecu
Simona Grecu
Vezi mai mult
Read More
Am ajuns la Burlington English și din primele clipe am fost întâmpinată cu căldură și prietenie. Conceptul Burlington English m-a fascinat pentru că îmbină elemente, precum cursuri cu profesorul și aplicații pentru laptop și telefon. Un amănunt care îi face diferiți este faptul că îți poți programa/reprograma cu minim 6...