cursuri autorizate de engleza

Cursuri de Engleza Pentru Intermediari

INTERMEDIARI

Oferim cursuri de engleză pentru intermediari. Acestea se bazează pe engleza conversațională, pe îmbogățirea vocabularului și pe dezvoltarea fluenței în vorbire. Dialogurile din cadrul lecțiilor sunt exclusiv în engleză, astfel, vei învăța să îți formulezi gândurile direct în limba engleză, fără a le traduce în prealabil. Vei învăța într-o clasă de cel mult 10 cursanți, cu profesor calificat. Ai posibilitatea să-ți stabilești lecțiile în funcție de programul tău personal. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației.

În urma cursului de engleză pentru intermediari vei putea:

să asimilezi termeni și noțiuni noi în mod independent
să vorbești utilizând fraze complexe
să depășești dificultățile majore în exprimarea orală și scrisă
să incluzi frazele condiționale, diateza pasivă, pronumele relative, vorbirea directă și indirectă în comunicare
să îți consolidezi vocabularul pasiv prin ascultare și să exersezi vocabularul activ
să îți îmbogățești vocabularul prin exersarea cuvintelor mai avansate, de nivel B1-B2
să stăpânești timpurile verbale de bază și apoi să avansezi la nivelul următor
curs engleza pentru intermediari

Fă primul pas către o vorbire fluentă

Cursuri de engleză pentru intermediari

Lecțiile se desfășoară doar în limba engleză, cu scurte intervenții, în limba română, din partea profesorilor pentru a clarifica unele aspecte neînțelese. În rest, aceștia preferă să explice termenii noi folosind un limbaj mai simplu sau apelând la sinonime și antonime din limba engleză. Un mare avantaj al acestei abordări este acela că te ajută să vorbești fără pauze și să elimini rapid blocajele în comunicare, ceea ce contribuie la creșterea încrederii de sine.

Partea gramaticală este esențială, în cadrul acestui curs te vei obișnui să construiești fraze complexe folosind toate timpurile verbale. Cu toate acestea, abordarea profesorilor noștri este atipică. Aici nu vei asimila regulile gramaticale în modul tradițional, ci le vei însuși în contexte specifice, practicând vorbirea liberă și dezvoltându-ți abilitățile de a discuta teme abstracte.

Software-ul și aplicația mobilă pentru învățare sunt disponibile oriunde și oricând. Cu ajutorul lor poți să faci progrese semnificative în timpul tău liber. Platforma îți monitorizează activitatea, astfel poți să-ți urmărești progresul individual. Iar sistemul de recunoaștere vocală Speech Trainer® – te va ajuta să îți antrenezi vorbirea și să corectezi greșelile de pronunție.

Burlington English utilizează învățarea mixtă (blended learning), o metodă de predare interactivă, care te ajută să nu îți pierzi motivația de-a lungul timpului, ci din contra, face procesul de învățare distractiv și plăcut.

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

Profesorii noștri

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Rulează videoul
RECOMANDĂRI

Burlington English păreri

Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.
Mariana Șișchin, lfov
Mariana Șișchin, lfov
Read More
De un an de zile învăț engleza cu Burlington English România. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, lecțiile sunt atractive. Programul este flexibil. Sunt foarte mulțumită că i-am ales și nu puteam să fac o alegere mai bună. I speak English now!
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Read More
Atmosfera prietenoasă, abordarea profesionistă și metoda de predare de la cursurile Burlington English au contribuit rapid la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limba engleză.
Victoria Bezniuc, Ilfov
Victoria Bezniuc, Ilfov
Read More
Cel mai mult îmi place la Burlington faptul că poți să îți programezi lecțiile în funcție de disponibilitatea ta. Ai posibilitatea de a-ți programa lecțiile, de a le anula și de a le reprograma. Asta îmi place cel mai mult și recomand cu drag!
Rodica Maican, Constanța
Rodica Maican, Constanța
Read More
Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru atmosfera relaxantă și plăcută din timpul orelor de curs, pentru metoda de predare care m-a făcut să îmi depășesc limitele.
Erika Băjenescu, Timișoara
Erika Băjenescu, Timișoara
Read More
Sunt cursantă la Burlington English și este una dintre cele mai interesante și captivante decizii pe care le-am luat în viața mea. Am super colegi și am super profesori, iar metoda de predare este absolut încântătoare.
Previous
Next