Curs de engleză pentru turism

Cursul de engleză este special conceput pentru persoanele cărora le place să călătorească în străinătate, care doresc să își îmbogățească vocabularul și să aibă sigurantă de sine în vorbire.

Vocabularul învățat în timpul cursului, precum și dialogurile, au fost alese din situațiile diverse cu care ne confruntăm ca turiști, la intrarea în altă țară. Îmbunătățirea vorbirii, a vocabularului uzual și a încrederii dobândite după curs vor face ca următoarea călătorie în străinătate să fie o experiență pozitivă și mult mai bogată.

Profesorul va pune accent pe îmbunătățirea limbii engleze vorbite, mai ales pe fluență și pe întărirea încrederii în sine.

Software-ul BurlingtonEnglish îți va permite să continui să exersezi și să acumulezi toate componentele lingvistice relevante.

Avantajele cursului de engleză pentru turism

 • Conversații uzuale pentru zboruri și vacanțe în străinătate

  Unic la Burlington English – în timpul cursului vei exersa și participa la zeci de conversații și dialoguri în engleză care simulează o călătorie. Vei face rezervări la hotel și restaurant, excursii în oraș, vei participa la evenimente culturale, etc.

 • Tehnologia
  avansată

  Software-ul Burlington English îți permite să continui exersarea vocabularului în engleză și a discuțiilor relevante pentru tine, cu un accent pe gramatică, pronunție și construcția propozițiilor la un nivel ridicat. Programul este disponibil pentru tine oriunde și oricând.

 • Accent pe extinderea vocabularului relevant ție

  Vocabularul este numele jocului și îți reflectă inteligența și abilitățile personale în ochii celorlalți. Metoda noastră de predare se axează pe extinderea vocabularului în engleză și pe exersarea acestuia. Un vocabular bogat oferă încredere în sine și capacitate de comunicare care conduc la o călătorie mult mai plăcută.

Engleza profesională

Avansarea în carieră

Acest curs este destinat persoanelor fizice și juridice care au nevoie de cunoștințe de engleză pentru uz profesional și sunt interesate să avanseze în carieră sau să-și îmbunătățească nivelul de profesionalism în cadrul firmei.

Accentul este pus pe jargonul specific fiecărei cariere.

Cursuri personalizate în funcție de profesia ta.

 • HI-TECH
 • HOTEL
 • RELOCARE
 • BIROU
 • BUSINESS
 • TURISM