Meetings, Presentations
and Conference Calls

Workshopul Meetings, Presentations and Conference Calls se concentrează, în primul rând, pe dobândirea fluenței și a încrederii de a vorbi în limba engleză în public. În cadrul acestui workshop, profesorii noștri vor ajuta participanții să elaboreze și să prezinte un proiect sau un discurs de succes.

Cu noi, cursanții vor învăța să structureze o prezentare de la A la Z, să aleagă cele mai bune metode de comunicare cu publicul, să-și pună în valoare ideile forte și să răspundă la întrebările din partea colegilor și a clienților.

Workshopurile presupun mai puțină teorie și mai multă practică, așadar cursanții vor comunica pe teme profesionale, își vor îmbogăți vocabularul de specialitate și vor învăța să gestioneze neînțelegerile la locul de muncă.

Un alt scop al acestui workshop este de a ajuta cursanții să aleagă cuvintele, intonația și tonalitatea potrivită în discuțiile cu actualii și potențialii clienți.

Ne vom asigura că fiecare student va dobândi abilitățile lingvistice necesare pentru a crea o impresie bună la locul de muncă și de a spori calitatea serviciilor oferite de firma dvs.

Companii care învață engleza cu Burlington English

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington