CURSURI DE ENGLEZĂ
PENTRU COMPANII

Cunoașterea limbii engleze este un skill esențial pentru angajații dvs. Doar așa puteți oferi servicii de înaltă calitate clienților vorbitori de limba engleză și vă puteți extinde orizonturile profesionale.

Curriculum-ul Burlington Corporate se concentrează pe dobândirea fluenței în limba engleză și pe stăpânirea limbajului de specialitate. Metoda mixtă de predare combină lecțiile online, în timp real, cu profesori calificați și studiul individual a limbii cu ajutorul platformei digitale. Profesorii noștri sunt calificați cu o vastă experiență de predare a limbii engleze generale, academice și profesionale. Platforma Burlington English oferă rapoarte lunare detaliate despre progresul personal al fiecărui cursant. De asemenea, vă punem la dispoziție 45 de extensii pentru individualizarea procesului de studiu.

Pe lângă aceasta, beneficiați de 4 workshop-uri în cadrul cărora cursanții își vor aprofunda cunoștințele de scriere a e-mailurilor, de comunicare în contexte de afacere, vor învăța să elaboreze prezentări în engleză și să comunice mai eficient cu colegii și clienții vorbitori de limba engleză.

Companii care învață engleza cu Burlington English

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington