Gramatica engleză

Învață gramatica limbii engleze online: Burlington English îți prezintă regulile de gramatică în limba engleză gratuit

GRAMATICA LIMBII ENGLEZE

Niciodată nu este prea târziu pentru a începe să înveți o limbă nouă, și limba engleză nu este o excepție. Este cea mai utilă limbă în călătorii, deoarece cu siguranță vei găsi nativi sau alți turiști vorbitori de engleză. Partea bună este că limba engleză se învață destul de ușor și în mai puțin timp decât alte limbi străine. Dacă faci învățarea parte a rutinei tale, vei fi surprins de cât de repede poți progresa și dobândi fluență în engleză.

Există mai multe variante prin a învăța limba engleză: una dintre ele este să începi cu niște reguli de gramatica engleză, cu pași mici, studiind individual, făcând diverse exerciții de pe internet, ascultând muzică și citind versurile, ori vizionând filme cu subtitrare. Prin această modalitate, înveți gramatica engleză online gratuit. Însă, dacă vrei să grăbești procesul, să înveți de la experți care să te îndrume, te poți înscrie la un curs de engleză. Astfel, vei învăța mai rapid, deoarece vei fi ajutat de profesori calificați și motivat să vorbești cu colegii tăi de studiu.

Învață gramatica engleza online cu Burlington English, în grupuri mici, cu persoane cu același nivel de cunoaștere ca al tău. Mai jos găsești câteva teste de gramatica engleza online pentru fiecare nivel în parte: testează-ți cunoștințele de gramatică și vocabular chiar acum și află răspunsurile corecte la final. De asemenea, ți-am pregătit câteva texte interesante pentru a-ți antrena abilitățile de lectură și înțelegere a textului. Give it a try!

[în curând]

[în curând]

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington