Gramatica engleză

Învață gramatica limbii engleze online: Burlington English îți prezintă regulile de gramatică în limba engleză gratuit

GRAMATICA LIMBII ENGLEZE

Niciodată nu este prea târziu pentru a începe să înveți o limbă nouă, și limba engleză nu este o excepție. Este cea mai utilă limbă în călătorii, deoarece cu siguranță vei găsi nativi sau alți turiști vorbitori de engleză.

Partea bună este că limba engleză se învață destul de ușor și în mai puțin timp decât alte limbi străine. Dacă faci învățarea parte a rutinei tale, vei fi surprins de cât de repede poți progresa și dobândi fluență în engleză.

Poți să începi cu pași mici, studiind individual, făcând exerciții de gramatică și vocabular și vizionând filmele cu subtitrare. Sau poți alege opțiunea de a te înscrie la un curs de engleză. Acolo vei învăța mai rapid, deoarece vei fi ajutat de profesori calificați și motivat să vorbești cu colegii tăi de studiu.

Burlington English oferă soluții de învățare a limbii engleze pentru fiecare.
Mai jos găsești seturi de exerciții pentru fiecare nivel în parte: testează-ți cunoștințele de gramatică și vocabular chiar acum și află răspunsurile corecte la final.

De asemenea ți-am pregătit câteva texte interesante pentru a-ți antrena abilitățile de lectură și înțelegere a textului. Give it a try!

[în curând]

[în curând]