Despre Burlington English

Grupul Burlington publică materiale educaționale în limba engleză de peste 35 de ani iar milioane de elevi din întreaga lume învață limba engleză, la ora actuală, folosind aceste materiale. Astăzi, Burlington este un important furnizor de materiale digitale pentru învățarea limbii engleze, și continuă să intre pe noi piețe și să aducă inovații semnificative în procesul de predare și de învățare a limbii.

În 2009, Burlington a lansat software-ul BurlingtonEnglish, o soluție digitală online pentru învățarea limbii engleze. Programul oferă o gamă largă de materiale de învățare pentru toate nivelurile de studiu în limba engleză și cuprinzînd o varietate impresionantă de subiecte.

Programul de identificare vocală SpeechTrainer® identifică dificultățile individuale de pronunție ale fiecărui utilizator și îi permite să exerseze pentru a le depăși. Utilizarea sa este simplă, confortabilă și potrivită pentru orice vârstă, oriunde și oricând. Folosirea în paralel a software-ului, împreună cu învățarea frontală cu profesori calificați, face ca metoda să fie deosebit de eficientă.

Metoda noastră unică de predare oferă soluția de învățare mixtă, care combină studiul în clasă cu un profesor calificat și folosirea software-ului pentru învățarea limbii engleze, folosește expunerea intensivă și utilizarea maximă a limbii engleze, permite exersarea din orice loc și aduce cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

BurlingtonEnglish se adresează nevoii oamenilor din întreaga lume de a-și îmbunătăți nivelul limbii engleze, fie la locul de muncă, fie la școală, sau în viața de zi cu zi. Scopul companiei este de a-i ajuta pe acești oameni să-și atingă obiectivele.

BurlingtonEnglish a fost construit de la zero cu ajutorul unor lingviști, educatori și dezvoltatorii de software, pentru a depăși provocările specifice învățării de limbi străine. Software-ul ajută la dezvoltarea cursurilor personalizate pentru fiecare cursant, la orice nivel, și poate chiar să construiască programe adaptate individual pentru impulsionarea avansării în carieră în multe domenii.

BurlingtonEnglish oferă programe de instruire și de îmbunătățire a nivelului de calificare al angajaților firmelor care doresc să perfecționeze cunoștințele de limba engleză a personalului lor. Cursurile sunt adaptate domeniului de activitate al firmei și sunt construite în mod personalizat.

Engleza profesională

Avansarea în carieră

Acest curs este destinat persoanelor fizice și juridice care au nevoie de cunoștințe de engleză pentru uz profesional și sunt interesate să avanseze în carieră sau să-și îmbunătățească nivelul de profesionalism în cadrul firmei.

Accentul este pus pe jargonul specific fiecărei cariere.

Cursuri personalizate în funcție de profesia ta.

  • HI-TECH
  • HOTEL
  • RELOCARE
  • BIROU
  • BUSINESS
  • TURISM