Despre Burlington English

DESPRE

Burlington English este o școală internațională de engleză care se face remarcată prin metodele și tehnologiile unice și avansate de predare. La ora actuală, câteva milioane de elevi din întreaga lume învață limba engleză folosind metoda noastră inovatoare de predare.

Burlington English este un precursor în domeniul predării limbii engleze pe piața românească, fiind prima și unica școală în România care dispune de un sistem software personal, tehnologie de recunoaștere vocală și aplicație pentru mobil, toate disponibile 24/7.

De la momentul fondării în România, în 2018, Burlington English a ajuat mii de cursanți români să-și atingă scopul de a vorbi fluent în limba engleză.

În 2009, Burlington a lansat software-ul BurlingtonEnglish – o soluție digitală online pentru învățarea eficientă a limbii. Programul propune o varietate largă de subiecte interactive, adaptate nevoilor și nivelului tău de cunoștințe.

Programul de identificare vocală SpeechTrainer® remarcă dificultățile individuale de pronunție ale fiecărui utilizator și îi permite să exerseze pentru a le depăși. Utilizarea sa este simplă, confortabilă și potrivită pentru orice vârstă, oriunde și oricând. Folosirea software-ului și frecventarea cursurilor online cu profesori calificați creează o experiență inedită și vă garantează progrese semnificative într-un timp scurt.

Burlington English a fost elaborat de la zero de o echipă de lingviști, educatori și dezvoltatori de software pentru a crea cele mai favorabile condiții pentru studierea limbii engleze. Metoda noastră unică de predare oferă un sistem de învățare mixt care combină studiul online cu un profesor autorizat și folosirea software-ului disponibil 24/7.

Burlington English este alegerea perfectă pentru oamenii care vor să-și îmbunătățească nivelul limbii engleze în scopuri educaționale, personale sau profesionale. Punem la dispoziția ta programe personalizate de instruire și îmbunătățire a nivelului de calificare a angajaților din diverse domenii de activitate.

PROFESORII
NOȘTRI