Lecții de engleză
PENTRU AVANSAȚI

Cursul de engleză pentru avansați este destinat celor care cunosc limba engleză suficient de bine pentru a se exprima corect și desfășurat, atât în vorbirea orală, cât și în scris. Recomandăm acest curs persoanelor care intenționează să își aprofundeze cunoștințele de limba engleză pentru a discuta pe teme profesionale, pentru a citi texte literare sau științifice cu un limbaj elaborat sau pentru a se exprima ușor în fața unui public larg. Vei studia cu profesor calificat, într-un grup mic de cursanți cu același nivel. Poți să îți stabilești propriul tău orar, direct în aplicația mobilă. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii.

În urma cursului de engleză pentru avansaȚi vei putea:

  • să incluzi expresii idiomatice din cultura americană și britanică în conversație
  • să îți argumentezi punctul de vedere într-un cadru profesional
  • să folosești termeni de specialitate în diverse domenii
  • să îți îmbogățești vocabularul prin asimilarea cuvintelor profesionale de nivel C1-C2
  • să stăpânești și să folosești cu încredere timpurile verbale în limba engleză
  • să scrii texte și eseuri complexe folosind un limbaj sofisticat
  • să te exprimi fluent și cu acuratețe în engleză fără a face pauze

Cursuri de engleză pentru avansați

Lecțiile de engleză pentru avansați se axează pe subtilitățile lingvistice, adică se  folosește un limbaj mai formal și se utilizează expresii idiomatice și termeni de specialitate. Cele patru componente lingvistice (ascultarea, scrierea, citirea și vorbirea) sunt exersate și consolidate, astfel încât să se ajungă la un grad înalt de abstractizare a conceptelor și de internalizare a regulilor gramaticale și de scriere.

Gradul de dificultate al gramaticii este superior celorlalte niveluri. Aici îți vei consolida și lărgi cunoștințele filologice. De asemenea, pe durata cursului vei învăța diverse tactici și strategii de comunicare pentru a însuși modul de exprimare al vorbitorilor nativi. Școala Burlington English îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști specializați în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale.

Pe lângă lecțiile online, cu profesor calificat, lucrul individual în sistemul Burlington English este esențial. Poți exersa cele patru componente lingvistice cu ajutorul software-ul nostru de învățare și a aplicației pentru mobil, care îți oferă un șir de activități educative utile și un sistem de recunoaștere vocală SpeechTrainer®. Îți garantăm că în urma acestui curs vei vorbi engleza la nivel avansat.

Testează-ți nivelul de engleză online

MODULELE BURLINGTON ENGLISH

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutorul angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independent: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitori de bord și multe alte profesii. Învață engleza rapid și avansează la locul de muncă!
MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

PROFESORII NOȘTRI

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Burlington English păreri

RECOMANDĂRI
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.
Mariana Șișchin, lfov
Mariana Șișchin, lfov
Read More
De un an de zile învăț engleza cu Burlington English România. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, lecțiile sunt atractive. Programul este flexibil. Sunt foarte mulțumită că i-am ales și nu puteam să fac o alegere mai bună. I speak English now!
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Read More
Atmosfera prietenoasă, abordarea profesionistă și metoda de predare de la cursurile Burlington English au contribuit rapid la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limba engleză.
Victoria Bezniuc, Ilfov
Victoria Bezniuc, Ilfov
Read More
Cel mai mult îmi place la Burlington faptul că poți să îți programezi lecțiile în funcție de disponibilitatea ta. Ai posibilitatea de a-ți programa lecțiile, de a le anula și de a le reprograma. Asta îmi place cel mai mult și recomand cu drag!
Rodica Maican, Constanța
Rodica Maican, Constanța
Read More
Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru atmosfera relaxantă și plăcută din timpul orelor de curs, pentru metoda de predare care m-a făcut să îmi depășesc limitele.
Erika Băjenescu, Timișoara
Erika Băjenescu, Timișoara
Read More
Sunt cursantă la Burlington English și este una dintre cele mai interesante și captivante decizii pe care le-am luat în viața mea. Am super colegi și am super profesori, iar metoda de predare este absolut încântătoare.
Previous
Next
Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington