CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU INTERMEDIARI

Oferim cursuri de engleză pentru intermediari. Acestea se bazează pe engleza conversațională, pe îmbogățirea vocabularului și pe dezvoltarea fluenței în vorbire. Dialogurile din cadrul lecțiilor sunt exclusiv în engleză, astfel, vei învăța să îți formulezi gândurile direct în limba engleză, fără a le traduce în prealabil. Vei învăța într-o clasă de cel mult 10 cursanți, cu profesor calificat. Ai posibilitatea să-ți stabilești lecțiile în funcție de programul tău personal. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii.

În urma cursului de engleză pentru intermediari vei putea:

  • să asimilezi termeni și noțiuni noi în mod independent
  • să vorbești utilizând fraze complexe
  • să depășești dificultățile majore în exprimarea orală și scrisă
  • să incluzi frazele condiționale, diateza pasivă, pronumele relative, vorbirea directă și indirectă în comunicare
  • să îți consolidezi vocabularul pasiv prin ascultare și să exersezi vocabularul activ
  • să îți îmbogățești vocabularul prin exersarea cuvintelor mai avansate, de nivel B1-B2
  • să stăpânești timpurile verbale de bază și apoi să avansezi la nivelul următor

Cursuri de engleză pentru intermediari

Lecțiile se desfășoară doar în limba engleză, cu scurte intervenții, în limba română, din partea profesorilor pentru a clarifica unele aspecte neînțelese. În rest, aceștia preferă să explice termenii noi folosind un limbaj mai simplu sau apelând la sinonime și antonime din limba engleză. Un mare avantaj al acestei abordări este acela că te ajută să vorbești fără pauze și să elimini rapid blocajele în comunicare, ceea ce contribuie la creșterea încrederii de sine.

Partea gramaticală este esențială, în cadrul acestui curs te vei obișnui să construiești fraze complexe folosind toate timpurile verbale. Cu toate acestea, abordarea profesorilor noștri este atipică. Aici nu vei asimila regulile gramaticale în modul tradițional, ci le vei însuși în contexte specifice, practicând vorbirea liberă și dezvoltându-ți abilitățile de a discuta teme abstracte.

Software-ul și aplicația mobilă pentru învățare sunt disponibile oriunde și oricând. Cu ajutorul lor poți să faci progrese semnificative în timpul tău liber. Platforma îți monitorizează activitatea, astfel poți să-ți urmărești progresul individual. Iar sistemul de recunoaștere vocală Speech Trainer® – te va ajuta să îți antrenezi vorbirea și să corectezi greșelile de pronunție.

Burlington English utilizează învățarea mixtă (blended learning), o metodă de predare interactivă, care te ajută să nu îți pierzi motivația de-a lungul timpului, ci din contra, face procesul de învățare distractiv și plăcut.

Testează-ți nivelul de engleză online

MODULELE BURLINGTON ENGLISH

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutorul angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independent: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitori de bord și multe alte profesii. Învață engleza rapid și avansează la locul de muncă!
MODULE
BURLINGTON
Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington