Technical Writting

Scopul principal al acestui workshop este de a învăța cursanții să-și formuleze și să-și exprime ideile în scris, într-un mod cât mai succint. Un alt element semnificativ este cercetarea de background care servește drept suport în explicarea unui concept sau al unei sarcini.

În timpul orelor academice, se va acorda o atenție sporită alegerii cuvintelor într-o propoziție și utilizării corecte a semnelor de punctuație.

Profesorii noștri specializați vor ajuta cursanții să pună în practică cunoștințele achiziționate în cadrul lecțiilor. Pe lângă selecționarea cuvintelor și a expresiilor adecvate contextului ales, un rol important îl joacă evitarea ambiguității. Acest lucru se datorează necesității de a fi concis și clar în scrierea tehnică.

Întrebarea pe care trebuie să și-o pună fiecare cursant este: Care sunt dificultățile mele în scrierea tehnică? Și asta pentru că, pe lângă subiectele generale, obligatorii, profesorii noștri oferă sfaturi și feedback personalizat fiecărui student.

Echipa Burlington English se va asigura ca fiecare cursant să își valorifice potențialul în cadrul și în afara lecțiilor academice. Scopul vostru de a învăța limba engleză este misiunea noastră numărul unu!

Companii care învață engleza cu Burlington English

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington