Smart Learning – cursuri personalizate
pentru toate nivelurile

Metoda Smart Learning folosită de Burlington English este o metodă de învățare mixtă care combină lecțiile în clasă, cu profesor, și folosirea software‑ului de învățare a limbii engleze care te ajută să exersezi oriunde și oricînd, 24/7.

În cadrul cursurilor noastre vei primi instrumente care îți vor permite să‑ți consolidezi și să‑ți îmbunătățești capacitatea de exprimare și de înțelegere în limba engleză, precum și abilitățile de citire și de scriere. Învățarea frontală va fi în grupe mici, cu cei mai buni profesori, toți calificați și cu o experiență considerabilă în predarea limbii engleze. Grupele corespund nivelului cursanților și în cadrul lor se acordă abordare personală fiecăruia.

În plus, fiecare cursant va primi, pe durata cursului, programul BurlingtonEnglish, software‑ul cel mai avansat din lume pentru învățarea limbii engleze. Aceasta îți va permite să exersezi ascultarea, vorbirea, pronunția de cuvinte, citirea și scrierea, exact ca și cu un profesor în clasă.

Recomandări

Dr. Olhov Jana

Am învățat zilnic cu programul BurlingtonEnglish, care m-a ajutat foarte mult să progresez și, după o anumită perioadă, am reușit să-mi perfecționez engleza și am trecut la clasa de avansați.

Citeste mai mult

Dr. Olhov Jana

Mă numesc Dr. Olhov Jana și sunt medic de familie.
Mi-am început studiile de engleză acum un an, la Burlington English.
Am învățat zilnic cu programul BurlingtonEnglish, care m-a ajutat foarte mult să progresez și, după o anumită perioadă, am reușit să-mi perfecționez engleza și am trecut la clasa de avansați. Văd acum filme în engleză și reușesc să înțeleg cea mai mare parte a filmului.
Continuu și astăzi să învăț la Burlington English – vă mulțumesc din inimă pentru ajutor și pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o!
Cu BurlingtonEnglish cred că se pot face progrese foarte frumoase la engleză.
Mulțumesc celor care au realizat programul de învățare.

Vanessa

Fiecare dintre noi avem nevoie de sprijin într-un fel sau altul pentru a o lua de la capăt într-o țară nouă, în special dacă nu știm limba.

Citeste mai mult

Vanessa

Fiecare dintre noi avem nevoie de sprijin într-un fel sau altul pentru a o lua de la capăt într-o țară nouă, în special dacă nu știm limba.
Acest lucru este adevărat în special pentru Vanessa. Specialistă în domeniul oncologiei pediatrice, Vanessa a fugit din Venezuela cu soțul și cu fetița ei.
Vanessa știa engleză la nivel de începător. Ea nu a putut să-și găsească nici măcar un loc de muncă modest, ca să nu mai vorbim de un loc de muncă potrivit competențelor sale medicale. Fără un al doilea venit, creșterea fetiței ei de trei luni era imposibilă.
La recomandarea unei asistente sociale, Vanessa a început să învețe engleza cu Burlington English.
”Burlington English e o oportunitate excelentă pentru mine, pot să învăț acasă și învăț mult. Pentru prima oară în viață am mers la bancă și am vorbit cu funcționara în engleză, și m-am simțit capabilă să fac totul. Știu că engleza mea nu e perfectă, dar funcționara de la bancă mi-a spus că mă poate înțelege.”
Pe măsură ce reușitele se acumulau, siguranța de sine a Vanessei a crescut – și ea a fost pregătită să încerce scenarii și situații noi în care a avut nevoie să vorbească engleza.
Acumularea abilităților și încrederii în limba engleză au sosit la timp:
”Fetița mea s-a îmbolnăvit, și am fost capabilă să vorbesc cu medicul în engleză, i-am spus asistentei că fetița e bolnavă și nu mănâncă, am spus toate acestea în engleză și m-au înțeles!”
După numai două luni, Vanessa și-a atins un nou scop și a trecut examenul de licență, în engleză.

Irina Beruica

Burlington English este mai mult decât o scoală de engleză. Înca din prima zi am văzut cât de prietenoși sunt toți membrii școlii și mai ales cât de drăguță este profesoara mea de engleză, Alina.

Citeste mai mult

Irina Beruica

Burlington English este mai mult decât o scoală de engleză. Înca din prima zi am văzut cât de prietenoși sunt toți membrii școlii și mai ales cât de drăguță este profesoara mea de engleză, Alina. M-a făcut să scap de nesiguranța pe care o aveam și datorită ei mi-am câștigat încrederea în mine. Este o profesionistă, iar modul de a preda este unul foarte potrivit în special pentru persoanele care nu stăpanesc foarte bine această limbă, știe exact cum să te ajute. Cursurile au continuitate, iar cu fiecare întâlnire pe care o ai simți că începi să înveți tot mai mult. Aplicația pe care intrăm de acasa era este complexă,. Aceasta cuprinde tot modului modulul pe care îl faceam în clasă, două module care țin de domeniul nostru de activitate, precum și gramatică, diferite jocuri și cărți, care te ajută să-ți îmbunătățești cunoștințele de limbă engleză. Cursurile se desfășoară împreună cu alți cursanți, ceea ce este foarte plăcut și amuzant. Am avut ocazia să cunoscut diferiți cursanți de la care am invățat o mulțime de lucruri. Ma bucur foarte mult ca am luat decizia de a veni la această școală, mă simt pe deplin câștigată și văd o îmbunătățire la mine. Recomand cu încredere și altor persoane această școală.