Programul BurlingtonEnglish

Programul BurlingtonEnglish pentru învățarea limbii engleze are cea mai avansată tehnologie de recunoaștere vocală din lume!

Programul de învățare a englezei BurlingtonEnglish permite fiecărui cursant să practice citirea, scrierea, înțelegerea, ascultarea și vorbirea prin mii de exerciții, dialoguri și activități. Sistemul îți va identifica punctele slabe și te va ajuta să repeți până cand vei reuși să ți le corectezi.

Punctul forte al programului este sistemul de recunoaștere al vorbirii (Speech Trainer®) care detectează dificultățile de pronunțare personală ale fiecărui elev și care îi va permite să repete iar și iar, până când pronunția devine clară și corectă. Utilizarea sa este simplă, comfortabilă și potrivită fiecărei vârste, din orice loc și la orice oră.

BurlingtonEnglish este cel mai complex software din lume
în domeniul englezei profesionale.

În cadrul programului poți găsi cursuri de engleză în funcție de domeniul tău de activitate, vei învăța și îți vei extinde vocabularul relevant ție și chiar vei putea exersa prin dialoguri profesionale.

  • Tehnologie de recunoaștere vocală adaptată limbii române și unei game largi de alte limbi materne.

  • Exerciții individuale pentru identificarea dificultăților de vorbire și corectării pronunțării cuvintelor și propozițiilor.

  • Înregistrare, ascultare repetată și alegea pronunțării corecte a cuvintelor individuale sau a unor conversații întregi.

  • Cel mai avansat sistem de raportare din lume, care îți urmărește progresul în orice moment.