Cursuri de Engleza
pentru Adulti Online

curs engleza 20% reducere
ENGLEZĂ
ONLINE

Cursurile de engleză pentru adulți  Burlington English sunt autorizate de Ministerul Educației și îți oferă posibilitatea de a studia engleza ușor și rapid online, din confortul casei tale. Marele avantaj al școlii îl reprezintă orarul flexibil. Studenții noștri au posibilitatea de a-și stabili lecțiile în zilele și la orele la care doresc, în funcție de orarul personal. 
Lecțiile se promovează online, cu profesor calificat, în grupuri de cel mult 10 cursanți de același nivel. Totodată, vei avea acces nelimitat la software-ul performant BurlingtonEnglish, la aplicația pentru telefonul mobil și la sistemul de identificare vocală SpeechTrainer®, toate disponibile 24/7.
Cursurile de engleză online pentru adulți sunt tematice și personalizate, astfel încât să beneficiezi pe deplin de programa aleasă. 

Engleza de bază

Acest curs te va ajuta:

să te familiarizezi cu vocabularul de bază echivalent nivelului A1
să alcătuiești propoziții și întrebări simple, necesare în conversațiile zilnice

Vocabular:

Să ne prezentăm
Familia și prietenii
Timpul și indicarea direcției
Locuința și mobilierul
Alimentele și băuturile
Părțile corpului
Conversații uzuale simple
curs de engleza de baza

Începători

Acest curs te va ajuta:

să îți îmbogățești vocabularul prin exersarea cuvintelor uzuale de nivel A1-A2
să folosești timpurile verbale de bază în engleză
să alcătuiești propoziții în engleză cu ajutorul cuvintelor de legătură

Vocabular:

Excursiile și călătoriile în străinătate
La cumpărături
Serviciul
Rutina zilnică
Petrecerea timpului liber
Hobby-urile
Familia și prietenii
cursuri engleza incepatori

Intermediari

Acest curs te va ajuta:

să îți îmbogățești vocabularul prin exersarea cuvintelor mai avansate de nivel B1-B2
să stăpânești timpurile verbale de bază și apoi să avansezi la nivelul următor
să pronunți corect în engleză și să vorbești fluent

Vocabular:

Lifestyle
Cumpărăturile online
Turismul și relocarea
Exprimarea sentimentelor
Dezvoltarea personală
Relațiile profesionale
Natura și împrejurimile
curs engleza pentru intermediari

Avansați

Acest curs te va ajuta:

să îți îmbogățești vocabularul prin asimilarea cuvintelor profesionale de nivel C1-C2
să stăpânești și să folosești cu încredere timpurile verbale în limba engleză
să înțelegi și să vorbești fluent în engleză folosind idiomuri și jargonul profesional

Vocabular:

Interviul de angajare și pregătirea CV-ului
Citirea și redactarea de documente
Conversațiile profesionale
Scrierea de e-mail-uri
Dezbaterea convingerilor personale
Știrile și subiectele de actualitate
Activitățile culturale
curs engleza pentru avansati

Fă primul pas către o vorbire fluentă

Învață Engleza Online la Burlington English

Cursurile de limba engleză online se axează, în primul rând, pe vorbirea orală și pe dobândirea fluenței în engleză. Temele sunt alese în funcție de utilitate și de necesitățile cursanților. Astfel, poți pune în practică cunoștințele noi și în afara lecțiilor chiar de la bun început.
Alege un curs de engleză pentru adulți potrivit nivelului și necesităților tale.

Lecții în grupuri de cel mult zece persoane cu același nivel
Posibilitatea de a-ți programa lecțiile în zilele și la orele potrivite ție
Posibilitatea de a alege 2 module profesionale gratis (vezi lista de mai jos)
Lecții online cu traineri autorizați
Acces liber la software-ul și la aplicația mobilă Burlington English disponibile 24/7
Cursuri de limba engleză certificate (Ministerul Educației)

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

Profesorii noștri

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Rulează videoul
RECOMANDĂRI

Burlington English păreri

Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.
Mariana Șișchin, lfov
Mariana Șișchin, lfov
Read More
De un an de zile învăț engleza cu Burlington English România. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, lecțiile sunt atractive. Programul este flexibil. Sunt foarte mulțumită că i-am ales și nu puteam să fac o alegere mai bună. I speak English now!
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Read More
Atmosfera prietenoasă, abordarea profesionistă și metoda de predare de la cursurile Burlington English au contribuit rapid la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limba engleză.
Victoria Bezniuc, Ilfov
Victoria Bezniuc, Ilfov
Read More
Cel mai mult îmi place la Burlington faptul că poți să îți programezi lecțiile în funcție de disponibilitatea ta. Ai posibilitatea de a-ți programa lecțiile, de a le anula și de a le reprograma. Asta îmi place cel mai mult și recomand cu drag!
Rodica Maican, Constanța
Rodica Maican, Constanța
Read More
Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru atmosfera relaxantă și plăcută din timpul orelor de curs, pentru metoda de predare care m-a făcut să îmi depășesc limitele.
Erika Băjenescu, Timișoara
Erika Băjenescu, Timișoara
Read More
Sunt cursantă la Burlington English și este una dintre cele mai interesante și captivante decizii pe care le-am luat în viața mea. Am super colegi și am super profesori, iar metoda de predare este absolut încântătoare.
Previous
Next

Întrebări frecvente​

Lecțiile de engleză se fac online, live cu profesori calificați în grupuri mici de cursanți cu același nivel. De asemenea, cursanții au acces 24/7 la software de învățare și aplicația mobilă pentru a studia individual.

Orarul este flexibil. Îți poți programa lecțiile online direct în aplicația BurlingtonEnglish© în zilele și la orele potrivite ție. Învață engleza online atunci când poți tu.

În cazul în care nu poți să participi la o lecție, ai opțiunea de a reprograma ședința. Astfel, completezi numărul de lecții din cadrul cursului și nu pierzi nimic.
Cursul cuprinde 48 de lecții online de câte o oră și jumătate. Îți poți programa lecțiile în aplicație în zilele și la orele potrivite ție, în mediu de 2 ori pe săptămână. Durata cursului este de 6 luni. În cazul în care ai absentat de mai multe ori și nu ți-ai completat numărul de ședințe în decurs de jumătate de an, îți oferim 3 luni extra pentru a reprograma lecțiile și a absolvi cursul.
Predăm engleza americană, conversațională. Punem accent pe vorbire și dezvoltarea fluenței.
Da, ai posibilitatea să participi la lecțiile mai multor profesori. Toți profesorii noștri sunt specialiști calificați cu experiență în predarea limbii engleze conversaționale, academice și profesionale. Ai posibilitatea de a alege profesorul al cărui stil de predare ți se potrivește cel mai mult.
Grupele de studiu sunt mici, de cel mult 10 cursanți cu același nivel.
Da! Cursurile noastre sunt autorizate de Ministerul Educației.
Poți să îți evaluezi cunoștințele făcând Testul de Nivel de pe site. Însă pentru a stabili nivelul cu precizie, îți oferim o consultație personalizată gratuită cu un consilier de studii calificat.
Software-ul BurlingtonEnglish© este o platformă modernă de învățare a limbii engleze. El include numeroase modalități eficiente pentru a exersa cele patru componente lingvistice (vorbire, scriere, citire, ascultare). Aici vei găsi exerciții interactive, texte audio, articole, video, fișe de vocabular, exerciții de gramatică, bibliotecă cu zeci de cărți pentru toate nivelurile. Punctul forte al software-ului este sistemul de recunoaștere a vorbirii – Speech Trainer® – acesta înregistrează, detectează și corectează greșelile de pronunție a cursantului. Platforma este disponibilă 24/7.
Vârsta minimă de înscriere la curs este de 17 ani.

Nu există o vârstă maximă pentru doritorii de a se înscrie la cursurile de limba engleză.

În software-ul de învățare BurlingtonEnglish© găsești zeci de module profesionale pentru medici, farmaciști, contabili, programatori, juriști, bucătari, ingineri, etc. Acestea sunt structurate sub forma de cursuri profesionale complete și includ vocabular de specialitate (peste 2000 de cuvinte de specialitate), scenarii de caz (peste 50 de scenarii specifice profesiei), exerciții gramaticale interactive, etc.

Completează câmpurile din formular, și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi toate detaliile. Sau sună la 0720 055 445.