Cursuri de Engleză
pentru Adulți Online

Cursurile de limba engleză pentru adulți Burlington English sunt autorizate de Ministerul Educației și îți oferă posibilitatea de a studia engleza ușor și rapid online, din confortul casei tale. Marele avantaj al școlii îl reprezintă orarul flexibil. Studenții noștri au posibilitatea de a-și stabili lecțiile în zilele și la orele la care doresc, în funcție de orarul personal. 
Lecțiile se promovează online, cu profesor calificat, în grupuri de cel mult 10 cursanți de același nivel. Totodată, vei avea acces nelimitat la software-ul performant BurlingtonEnglish, la aplicația pentru telefonul mobil și la sistemul de identificare vocală SpeechTrainer®, toate disponibile 24/7.
Cursurile de engleză online pentru adulți sunt tematice și personalizate, astfel încât să beneficiezi pe deplin de programa aleasă. 

ÎNVAȚĂ ENGLEZA ONLINE LA BURLINGTON ENGLISH

Cursurile de limba engleză online se axează, în primul rând, pe vorbirea orală și pe dobândirea fluenței în engleză. Temele sunt alese în funcție de utilitate și de necesitățile cursanților. Astfel, poți pune în practică cunoștințele noi și în afara lecțiilor chiar de la bun început.
Alege un curs de engleză pentru adulți potrivit nivelului și necesităților tale.

Lecții în grupuri de cel mult zece persoane cu același nivel
Posibilitatea de a-ți programa lecțiile în zilele și la orele potrivite ție.
Posibilitatea de a alege 2 module profesionale gratis (vezi lista de mai jos)
Lecții online cu traineri autorizați
Acces liber la software-ul și la aplicația mobilă Burlington English disponibile 24/7
Cursuri de limba engleză certificate (Ministerul Educației)

Testează-ți nivelul de engleză online

MODULELE BURLINGTON ENGLISH

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutorul angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independent: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitori de bord și multe alte profesii. Învață engleza rapid și avansează la locul de muncă!

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

PROFESORII NOȘTRI

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Burlington English păreri

RECOMANDĂRI
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.