ENGLEZA PENTRU AVANSAȚI

Avansați

Cursul de engleză pentru avansați este destinat celor care cunosc limba engleză suficient de bine pentru a se exprima corect și desfășurat, atât în vorbirea orală, cât și în scris. Recomandăm acest curs persoanelor care intenționează să își aprofundeze cunoștințele de limba engleză pentru a discuta pe teme profesionale, pentru a citi texte literare sau științifice cu un limbaj elaborat sau pentru a se exprima ușor în fața unui public larg.

Lecțiile de engleză pentru avansați se axează pe subtilitățile lingvistice, adică se  folosește un limbaj mai formal și se utilizează expresii idiomatice și termeni de specialitate. Cele patru componente lingvistice (ascultarea, scrierea, citirea și vorbirea) sunt exersate și consolidate, astfel încât să se ajungă la un grad înalt de abstractizare a conceptelor și de internalizare a regulilor gramaticale și de scriere.

Gradul de dificultate al gramaticii este superior celorlalte niveluri. Aici îți vei consolida și lărgi cunoștințele filologice. De asemenea, pe durata cursului vei învăța diverse tactici și strategii de comunicare pentru a însuși modul de exprimare al vorbitorilor nativi.
Școală Burlington English îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști specializați în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale.

Pe lângă lecțiile online, cu profesor calificat, lucrul individual în sistemul Burlington English este esențial. Poți exersa cele patru componente lingvistice cu ajutorul software-ul nostru de învățare și a aplicației pentru mobil, care îți oferă un șir de activități educative utile și un sistem de recunoaștere vocală SpeechTrainer®. Îți garantăm că în urma acestui curs vei vorbi engleza la nivel avansat.

Vocabularul cursurilor de limba engleză pentru avansați Burlington English:

Interviu de angajare și pregătirea CV-ului
Citirea și redactarea documentelor
Conversații profesionale
Scrierea de e-mailuri
Activități culturale
Știri și subiecte de actualitate

În urma cursului de engleză pentru avansați vei putea:

să incluzi expresii idiomatice din cultura americană și britanică în conversație
să îți argumentezi punctul de vedere într-un cadru profesional
să folosești termeni de specialitate în diverse domenii
să îți îmbogățești vocabularul prin asimilarea cuvintelor profesionale de nivel C1-C2
să stăpânești și să folosești cu încredere timpurile verbale în limba engleză
să scrii texte și eseuri complexe folosind un limbaj sofisticat
să te exprimi fluent și cu acuratețe în engleză fără a face pauze

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI
Play Video
RECOMANDĂRI

Ce spun cursanții noștri

Irina Beruica
Irina Beruica
Vezi mai mult
Read More
Burlington English este mai mult decât o scoală de engleză. Înca din prima zi am văzut cât de prietenoși sunt toți membrii școlii și mai ales cât de drăguță este profesoara mea de engleză, Alina. M-a făcut să scap de nesiguranța pe care o aveam și datorită ei mi-am câștigat încrederea în mine. Este o profesionistă, iar...
Diana Prigoreanu
Diana Prigoreanu
Vezi mai mult
Read More
Am venit la Burlington English pentru că aveam probleme cu partea de comunicare. După 3 luni de curs am reușit să-mi îmbunătătesc nivelul conversațional. Înainte de a ajunge la ei, am încercat același lucru la o alta școală, dar începutul nu mi s-a părut deloc profesional, așa că am renunțat. La Burlington am găsit tot ce...
Dr. Olhov Jana
Dr. Olhov Jana
Vezi mai mult
Read More
Mă numesc Dr. Olhov Jana și sunt medic de familie.Mi-am început studiile de engleză acum un an, la Burlington English. Am învățat zilnic cu programul BurlingtonEnglish, care m-a ajutat foarte mult să progresez și, după o anumită perioadă, am reușit să-mi perfecționez engleza și am trecut la clasa de avansați...
Simona Grecu
Simona Grecu
Vezi mai mult
Read More
Am ajuns la Burlington English și din primele clipe am fost întâmpinată cu căldură și prietenie. Conceptul Burlington English m-a fascinat pentru că îmbină elemente, precum cursuri cu profesorul și aplicații pentru laptop și telefon. Un amănunt care îi face diferiți este faptul că îți poți programa/reprograma cu minim 6...
Previous
Next