CURSURI DE ENGLEZĂ
PENTRU ÎNCEPĂTORI

Cursurile de engleză pentru începători sunt împărțite în 2 niveluri. Învață engleza de la zero cu un curs de engleză de bază sau, dacă ai cunoștințe minime de limba engleză, alege un curs de limba engleză pentru începători.

Primul este pentru cei care vor să învețe engleza de la zero online. Dacă nu stăpânești încă vocabularul de bază și nu știi să te prezinți cu încredere – profesorii noștri te vor ajuta să înveți engleza în ritmul tău începând cu vocabularul esențial și cu noțiuni fundamentale.

Al doilea curs de engleză pentru începători este pentru cei care cunosc vocabularul de bază, știu să se prezinte și să formuleze propoziții și întrebări simple în limba engleză. Lecțiile de engleză se fac în grupuri mici de cursanți cu același nivel și cu profesor calificat.

În urma cursului de engleză de bază vei putea:

  • să pronunți corect cuvintele din vocabularul de bază
  • să alcătuiești propoziții simple ținând cont de regulile gramaticale învățate
  • să dialoghezi pe teme cotidiene
  • să diferențiezi timpurile (Present Simple, Present Progressive, Past Simple)
  • să-ți îmbunătățești abilitățile de ascultare și înțelegere a unui text audiat
  • să citești și să înțelegi texte simple în engleză
  • să scrii texte simple și coerente
  • să depășești frica de a vorbi în limba engleză

Curs de engleză de la 0

Cursul de engleză de bază este creat special pentru persoanele care vor să învețe engleza de la 0. În cadrul lecțiilor profesorii vorbesc, atât în limba engleză, cât și în limba română, pentru a preda pe înțelesul tuturor. Cursul este pentru adulții de orice vârstă care vor să învețe engleza de la 0.

Profesorii noștri sunt specialiști calificați și se axează pe engleza conversațională. Ei te vor ajuta să asimilezi vocabularul esențial și regulile gramaticale de bază, pentru a trece cât mai rapid la următorul nivel. Învață engleza de la 0, iar noi, echipa Burlington English, îți vom fi alături pentru a face primii pași cu multă încredere.

Cursuri de engleză pentru începători

Aceste cursuri de engleză pentru începători online sunt interactive și se axează pe partea practică, adică pe vorbirea în cadrul ședințelor online. Fiecare participant are ocazia să răspundă și să pună întrebări. Pronunția corectă este baza unei vorbiri fluente și coerente, din acest motiv, profesorii Burlington English acordă atenție sporită acestui aspect.

Am selectat un șir de subiecte uzuale care te vor ajuta să pui în practică noile cunoștințe chiar din primele zile. Gradul de dificultate este mai înalt decât la nivelul basic. În timpul lecției, vei învăța, cel puțin, 30 de cuvinte noi pe care le vei reține mai ușor datorită jocurilor și a dialogurilor. Partea gramaticală poate fi însușită datorită numeroaselor exemple pe teme cotidiene și a explicațiilor clare din partea profesorilor.
Învață engleza pentru începători într-o atmosferă prietenoasă, unde fiecare cursant este încurajat să vorbească indiferent de nivel.

Ce curs de engleză pentru începători (adulți) să alegi?

Nu ești sigur dacă ai nevoie de lecții de engleză pentru începători sau lectii de engleza de bază? Noi te ajutăm să faci alegerea corectă. Consilierii noștri de studii îți vor aprecia cu exactitate nivelul și îți vor recomanda cursul de engleză potrivit pentru tine. Programează-ți o consultație online gratuită aici!

Testează-ți nivelul de engleză online

MODULELE BURLINGTON ENGLISH

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutorul angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independent: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitori de bord și multe alte profesii. Învață engleza rapid și avansează la locul de muncă!
MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

PROFESORII NOȘTRI

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Burlington English păreri

RECOMANDĂRI
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.
Mariana Șișchin, lfov
Mariana Șișchin, lfov
Read More
De un an de zile învăț engleza cu Burlington English România. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, lecțiile sunt atractive. Programul este flexibil. Sunt foarte mulțumită că i-am ales și nu puteam să fac o alegere mai bună. I speak English now!
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Read More
Atmosfera prietenoasă, abordarea profesionistă și metoda de predare de la cursurile Burlington English au contribuit rapid la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limba engleză.
Victoria Bezniuc, Ilfov
Victoria Bezniuc, Ilfov
Read More
Cel mai mult îmi place la Burlington faptul că poți să îți programezi lecțiile în funcție de disponibilitatea ta. Ai posibilitatea de a-ți programa lecțiile, de a le anula și de a le reprograma. Asta îmi place cel mai mult și recomand cu drag!
Rodica Maican, Constanța
Rodica Maican, Constanța
Read More
Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru atmosfera relaxantă și plăcută din timpul orelor de curs, pentru metoda de predare care m-a făcut să îmi depășesc limitele.
Erika Băjenescu, Timișoara
Erika Băjenescu, Timișoara
Read More
Sunt cursantă la Burlington English și este una dintre cele mai interesante și captivante decizii pe care le-am luat în viața mea. Am super colegi și am super profesori, iar metoda de predare este absolut încântătoare.
Previous
Next