cursuri autorizate de engleza

ENGLEZA PENTRU ÎNCEPĂTORI

ÎNCEPĂTORI

Alege un curs de limba engleză pentru începători dacă cunoști vocabularul de bază, știi să te prezinți și să formulezi întrebări simple în limba engleză. Profesorii noștri te vor ajuta să capeți încredere atunci când te exprimi în limba engleză și să-ți dezvolți considerabil abilitățile de înțelegere, scriere, citire și vorbire. Vei învăța cu profesor calificat în grup mic de cursanți cu același nivel. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației.

În urma cursului de engleză pentru începători vei putea:

să pronunți corect cuvintele de nivelul A1-A2
să alcătuiești propoziții dezvoltate folosind diverse timpuri verbale
să folosești adecvat verbele regulate și neregulate la timpul trecut
să dialoghezi mai ușor cu alte persoane pe diverse teme
să alcătuiești propoziții în engleză cu ajutorul cuvintelor de legătură
să îți consolidezi cunoștințele prin intermediul comunicării și al ascultării
să ieși din zona ta de confort și să te simți confortabil vorbind în public
cursuri engleza incepatori

Fă primul pas către o vorbire fluentă

Cursuri de engleză pentru începători

Aceste cursuri de engleză pentru începători online sunt interactive și se axează pe partea practică, adică pe vorbirea în cadrul ședințelor online. Fiecare participant are ocazia să răspundă și să pună întrebări. Pronunția corectă este baza unei vorbiri fluente și coerente, din acest motiv, profesorii Burlington English acordă atenție sporită acestui aspect.

Metoda noastră combinată se bucură de succes în rândul studenților. Ea presupune completarea lucrului în clasă, cu exersarea individuală, în ritmul propriu, în software-ul de învățare Burlington English disponibil oriunde și oricând. Am selectat un șir de subiecte uzuale care te vor ajuta să pui în practică noile cunoștințe chiar din primele zile. Gradul de dificultate este mai înalt decât la nivelul basic. În timpul lecției, vei învăța, cel puțin, 30 de cuvinte noi pe care le vei reține mai ușor datorită jocurilor și a dialogurilor. Partea gramaticală poate fi însușită datorită numeroaselor exemple pe teme cotidiene și a explicațiilor clare din partea profesorilor.
Învață engleza pentru începători într-o atmosferă prietenoasă, unde fiecare cursant este încurajat să vorbească indiferent de nivel.

Modulele Burlington English

Software-ul Burlington English dispune de peste 35 de module pentru studierea englezei profesionale. Acestea vin în ajutor angajaților din diferite domenii, studenților care învață la facultăți conexe și celor curioși să exploreze lumea prin prisma unei profesii. Modulele noastre sunt structurate ca și cursuri independente: ai parte de vocabular, dialoguri și exerciții gramaticale. Astfel, vei putea studia în profunzime limbajul de specialitate pentru a avansa la locul de muncă. Avem module pentru: medici, dezvoltatori web, farmaciști, avocați, ingineri, contabili, lucrători de birou, antreprenori, însoțitor de bord și încă multe alte profesii. Alege unul dintre cursurile de engleză Burlington English și primește 2 module profesionale CADOU.

MODULE
BURLINGTON
PROFESORII
NOȘTRI

Website VIDEO

Profesorii noștri

Profesorii noștri calificați au o vastă experiență în predarea limbii engleze generale, academice și profesionale. Ei te vor ajută să dobândești fluență în limba engleză și să depășești teama de a o vorbi în public.

Play Video
RECOMANDĂRI

Burlington English păreri

Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Huniadi Roberta Cornelia, jud. Timiș
Read More
Pentru mine Burlington English a fost o decizie foarte bună. Profesorii sunt bine pregătiți, răbdători și prietenoși. Platforma este foarte bine structurată, iar cursurile îmi plac foarte mult pentru că interacționăm între noi. Consider că BE este cea mai bună variantă pentru a învăța engleza.
Mandresi Cristiana, Timișoara
Mandresi Cristiana, Timișoara
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Atmosfera prietenoasă, abordare profesionistă, metodele de predare, precum și platforma de cea mai înaltă calitate au contribuit semnificativ la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limbă engleză. Mulțumesc Burlington English. Recomand cu toată încrederea!
Virginia Rogin, București
Virginia Rogin, București
Read More
Sunt extrem de încântată de profesionalismul profesorilor. De metoda atât de inedită, nouă, modernă. Să știți că nu e niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Îți menține mintea trează și devii mai bogat.
Diana Tarță, Cluj
Diana Tarță, Cluj
Read More
Burlington English a fost cea mai bună alegere pentru mine. Am învățat cum să vorbesc corect limba engleză atât cu ajutorul platformei, cât și cu ajutorul profesorilor de cea mai înaltă calitate.
Mariana Șișchin, lfov
Mariana Șișchin, lfov
Read More
De un an de zile învăț engleza cu Burlington English România. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, lecțiile sunt atractive. Programul este flexibil. Sunt foarte mulțumită că i-am ales și nu puteam să fac o alegere mai bună. I speak English now!
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Florentin Ionuț Popa, Constanța
Read More
Atmosfera prietenoasă, abordarea profesionistă și metoda de predare de la cursurile Burlington English au contribuit rapid la îmbunătățirea cunoștințelor mele de limba engleză.
Victoria Bezniuc, Ilfov
Victoria Bezniuc, Ilfov
Read More
Cel mai mult îmi place la Burlington faptul că poți să îți programezi lecțiile în funcție de disponibilitatea ta. Ai posibilitatea de a-ți programa lecțiile, de a le anula și de a le reprograma. Asta îmi place cel mai mult și recomand cu drag!
Rodica Maican, Constanța
Rodica Maican, Constanța
Read More
Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă, pentru atmosfera relaxantă și plăcută din timpul orelor de curs, pentru metoda de predare care m-a făcut să îmi depășesc limitele.
Erika Băjenescu, Timișoara
Erika Băjenescu, Timișoara
Read More
Sunt cursantă la Burlington English și este una dintre cele mai interesante și captivante decizii pe care le-am luat în viața mea. Am super colegi și am super profesori, iar metoda de predare este absolut încântătoare.
Previous
Next