Ce este Live Speaking?

Cursuri de engleză online pentru copii

Cu programul Live Speaking de la Burlington, copilul tău va depăși barierele lingvistice și va dobândi fluență și încredere în limba engleză

Cum funcționează?
Grupuri mici

Copiii sunt împărțiți în grupe mici, de cel mult 10 cursanți, în funcție de vârstă. Astfel, cel mic se va simți în largul lui într-o clasă restrânsă cu alți copii de aceeași vârstă și nivel similar de cunoaștere a englezei.

Lecții de 45 de minute

• Lecțiile se fac online
• Folosim platforma Zoom
• O lecție durează 45 de minute
• Punem accent pe conversație

Sute de subiecte interactive

Ne axăm pe dialog, subiectele cursurilor sunt distractive și de interes pentru cei mici. Aceștia vor discuta pe teme precum: natură, animale, mâncare, planete și sistemul solar, sport, știință și tehnologie. vor aborda subiecte conversaționale și cotidiene, care să îi ajute să dobândească fluență în limba engleză.

Feedback personalizat

Oferim fiecărui copil feedback constant, dar și un raport personalizat de progres pe întreaga perioadă a cursului. Așadar, vei cunoaște permanent punctele forte și punctele slabe ale copilului, și vei ști ce anume trebuie îmbunătățit prin exercițiu și practică.

Profesori nativi calificați

Avem profesori nativi din toată lumea, care au calificări internaționale și o vastă experiență în lucrul cu copiii. Aceștia sunt profesioniști și prietenoși și au scopul de a-ți ajuta copilul să depășească barierele lingvistice, precum și să dobândească mai multă încredere în sine.

Cum te înscrii:
1

Contactează-ne sau completează formularul de pe site

2

Un consilier de studii îți va oferi absolut toate detaliile despre curs

3

Primești datele de acces și copilul tău poate începe cursul

*

Cursurile de engleză pentru copii durează 6 luni

*

Lecțiile se fac de 2 ori pe săptămână

*

Cursurile încep în luna decembrie

*

Plata se poate face integral sau in rate lunare.

Părinții și copiii din toată lumea ne recomandă

Întrebări frecvente

Lecțiile sunt optimizate și personalizate pe nevoile copilului tău. Acesta va învăța engleza la nivel conversațional, și nu se va îngreuna cu teorie și gramatică. Mai mult, lecțiile sunt topic-based, adică cel mic va învăța să comunice în engleză prin dialog atât cu profesorul nativ, cât și cu ceilalți colegi de clasă.
Poți urmări evoluția și progresul activității copilului tău foarte ușor din platforma Burlington LiveSpeaking. Tot ce ai de făcut este să te loghezi cu contul celui mic, să intri la „My Schedule” și să verifici raportul. Rapoartele sunt actualizate constant, după fiecare lecție parcursă. Acolo vei vedea scoruri de la 1-5, în funcție de activitatea celui mic.

Plata cursului se poate face integral sau lunar. Dacă vrei să afli toate detaliile despre curs, programează o întâlnire gratuită cu un reprezentant al școlii. În cadrul întâlnirii, acesta îți va explica toate informațiile de care ai nevoie despre curs.

Reușind să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă, copilul va dobândi
cunoștințe, încredere de sine, dar și curaj. Își va putea lărgi orizonturile de cunoaștere deoarece limba engleză îi va oferi acces la resurse globale, dar și  capacitatea de a comunica eficient cu oameni din întreaga lume.

Cursurile de LiveSpeaking se adresează copiilor cu vârste între 9 și 14 ani.

Programa se concentrează doar pe abilitățile de vorbire, iar elevii au o oportunitate extraordinară de a-și exersa capacitatea de conversație cu membrii grupului și cu profesorul.
Ne axăm mai puțin pe exerciții de scriere și citire.

Scopul este de a expune copilul într-un mediu vorbitor de limba engleză și de a-i permite să antreneze abilitățile de vorbire și înțelegere prin expunerea și utilizarea limbii. În plus, suntem conștienți de necesitatea de a oferi copiilor încredere în prima etapă, și de
aceea planurile de lecție au fost construite astfel încât în ​​primele lecții copiii să fie expuși la
cuvinte foarte simple, iar profesorul să conducă lecția într-un fel. Astfel, chiar și un copil care
nu vorbește deloc limba poate înțelege și participa.

Cel mic are nevoie de un laptop sau computer cu microfon și camera web, pe care trebuie să le țină pornite pe tot parcursul unei lecții.

Cine suntem?

Burlington English România

Suntem o școală internațională de engleză. Oferim cursuri online pentru adulți și copii. Grupul Burlington este un furnizor de materiale digitale pentru învățarea limbii engleze cu experiență de peste 40 de ani și milioane de cursanți în întreaga lume.
Aducem engleza fluentă în viața copilului tău.

În scurt timp copilul tău va vorbi engleza fluent

Lasă-ți detaliile de contact și alătură-te miilor de cursanți Live Speaking din întreaga lume!

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington