Ce este Live Speaking?

Cursuri de engleză online pentru copii

Cu programul Live Speaking de la Burlington, copilul tău va depăși barierele lingvistice și va dobândi fluență și încredere în limba engleză

Cum funcționează?
Grupuri mici

Copiii sunt împărțiți în grupe mici, de cel mult 10 cursanți, în funcție de vârstă. Astfel, la cursurile de engleza pentru copii, cel mic se va simți în largul lui într-o clasă restrânsă cu alți elevi de aceeași vârstă și nivel similar de cunoaștere a englezei.
Un avantaj este că interacțiunea dintre copii este mult mai eficientă. Ei au mai multe oportunități de a participa și de a practica limba engleză într-un cadru restrâns și interactiv. Acest lucru îi poate ajuta să câștige încredere în abilitățile lor de comunicare și să se simtă mai încrezători atunci când vorbesc limba engleză. 

Lecțiile de engleză pentru copii:
  • Fiecare lecție de engleză durează 45 de minute
  • Stimulăm participarea activă și încurajăm dialogul
  • Cursurile de engleză pentru copii sunt practice
  • Folosim platforma Zoom, pe laptop sau pe tabletă
Sute de subiecte interactive

Ne axăm pe dialog, subiectele cursului de engleză pentru copii sunt distractive și de interes pentru cei mici. Aceștia vor discuta pe teme precum: natură, animale, mâncare, planete și sistemul solar, sport, știință și tehnologie. Vor vedea ce înseamnă engleza distractivă pentru copii prin subiecte conversaționale și cotidiene, care să îi ajute să dobândească fluență în limba engleză.
Credem că această abordare antrenează și consolidează interesul celor mici. Prin lecțiile de engleză pentru copii Burlington LiveSpeaking,cei mici sunt mai motivați să participe activ și să se implice în procesul de învățare. Acest lucru duce la o reținere mai bună a informațiilor și la dezvoltarea abilităților lingvistice într-un mod mai natural și mai distractiv. Acest lucru înseamnă că ne axăm pe subiecte de engleză interactivă pentru copii, ajutând la dezvoltarea abilităților sociale și de lucru în echipă ale celor mici, fiind adesea implicați în activități de grup sau proiecte. 

Feedback personalizat

În cadrul cursului de engleză pentru copii online, oferim fiecărui copil feedback constant, dar și un raport personalizat de progres pe întreaga perioadă a cursului. Așadar, vei cunoaște permanent punctele forte și punctele slabe ale copilului, și vei ști ce anume trebuie îmbunătățit prin exercițiu și practică.
Din acest punct de vedere, cursurile de engleză pentru copii LiveSpeaking au avantajul de a adapta învățarea la nevoile specifice ale fiecărui copil, contribuind astfel la o progresie mai rapidă și mai eficientă în dobândirea competențelor lingvistice. Această abordare personalizată permite identificarea punctelor forte și a celor care necesită îmbunătățire, crește încrederea elevilor în propriile abilități și stimulează un angajament mai mare în procesul de învățare. 

MARTIN
ANDREW
IDA
SUE
WAYNE
VANESSA
JULIE
Profesori nativi calificați

Avem profesori nativi din toată lumea, care au calificări internaționale și o vastă experiență în predarea englezei pentru cei mici. Aceștia sunt profesioniști și prietenoși și au scopul de a-ți ajuta copilul să depășească barierele lingvistice, precum și să dobândească mai multă încredere în sine.
Profesorii nativi pot oferi o pronunție corectă și naturală, precum și o înțelegere profundă a nuanțelor culturale și lingvistice ale limbii. Acest lucru va ajuta copiii să dobândească o cunoaștere mai realistă și mai completă a limbii engleze, inclusiv a idiomurilor, expresiilor și a stilului de comunicare specific. Cu alte cuvinte, cursurile de limba engleza pentru copii cu profesori nativi ajută elevii să devină fluenți în cel mai scurt timp. 

Cum te înscrii
1

Contactează-ne sau completează formularul de pe site

2

Un consilier de studii îți va oferi absolut toate detaliile despre curs

3

Primești datele de acces și copilul tău poate începe cursul

*

Cursurile de engleză pentru copii durează 6 luni

*

Lecțiile se fac de 2 ori pe săptămână

*

Cursurile încep în luna decembrie

*

Plata se poate face integral sau in rate lunare.

Părinții și copiii din toată lumea ne recomandă

Întrebări frecvente

Lecțiile sunt optimizate și personalizate pe nevoile copilului tău. Acesta va învăța engleza la nivel conversațional, și nu se va îngreuna cu teorie și gramatică. Mai mult, lecțiile sunt topic-based, adică cel mic va învăța să comunice în engleză prin dialog atât cu profesorul nativ, cât și cu ceilalți colegi de clasă.
Poți urmări evoluția și progresul activității copilului tău foarte ușor din platforma Burlington LiveSpeaking. Tot ce ai de făcut este să te loghezi cu contul celui mic, să intri la „My Schedule” și să verifici raportul. Rapoartele sunt actualizate constant, după fiecare lecție parcursă. Acolo vei vedea scoruri de la 1-5, în funcție de activitatea celui mic.

Plata cursului se poate face integral sau lunar. Dacă vrei să afli toate detaliile despre curs, programează o întâlnire gratuită cu un reprezentant al școlii. În cadrul întâlnirii, acesta îți va explica toate informațiile de care ai nevoie despre curs.

Reușind să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă, copilul va dobândi
cunoștințe, încredere de sine, dar și curaj. Își va putea lărgi orizonturile de cunoaștere deoarece limba engleză îi va oferi acces la resurse globale, dar și  capacitatea de a comunica eficient cu oameni din întreaga lume.

Cursurile de LiveSpeaking se adresează copiilor cu vârste între 9 și 14 ani.

Programa se concentrează doar pe abilitățile de vorbire, iar elevii au o oportunitate extraordinară de a-și exersa capacitatea de conversație cu membrii grupului și cu profesorul.
Ne axăm mai puțin pe exerciții de scriere și citire.

Scopul este de a expune copilul într-un mediu vorbitor de limba engleză și de a-i permite să antreneze abilitățile de vorbire și înțelegere prin expunerea și utilizarea limbii. În plus, suntem conștienți de necesitatea de a oferi copiilor încredere în prima etapă, și de
aceea planurile de lecție au fost construite astfel încât în ​​primele lecții copiii să fie expuși la
cuvinte foarte simple, iar profesorul să conducă lecția într-un fel. Astfel, chiar și un copil care
nu vorbește deloc limba poate înțelege și participa.

Cel mic are nevoie de un laptop sau computer cu microfon și camera web, pe care trebuie să le țină pornite pe tot parcursul unei lecții.

Cine suntem?

Burlington English România

Suntem o școală internațională de engleză. Oferim cursuri online pentru adulți și copii. Grupul Burlington este un furnizor de materiale digitale pentru învățarea limbii engleze cu experiență de peste 40 de ani și milioane de cursanți în întreaga lume.
Aducem engleza fluentă în viața copilului tău.

În scurt timp copilul tău va vorbi engleza fluent

Lasă-ți detaliile de contact și alătură-te miilor de cursanți Live Speaking din întreaga lume!

Martin

Africa de Sud

M-am alăturat Burlington în februarie 2021 ca profesor de engleză pentru un curs de adulți în Turcia. După 20 de ani ca profesoară la o școală elementară, am fost foarte încântată să mă alătur programului Live Speaking. Pentru mine, tranziția la predarea online a fost firească. Astăzi sunt implicată în diverse aspecte ale programului Live Speaking, și îmi petrec cea mai mare parte a timpului în sprijinul pedagogic pentru personalul didactic și dezvoltarea conținutului. 

Andrew

Regatul Unit

Andrew este profesor la Burlington Live Speaking și unul dintre experții pedagogici din echipa noastră. Printre altele, Andrew este implicat în recrutarea și formarea profesorilor, fiind responsabil atât de formarea noilor noștri profesori, cât și de sesiunile de orientare pentru profesorii existenți, precum și de programele de probă (pilot) de Live Speaking în lume. Andrew este examinator și profesor (CELTA) certificat pentru examenele Cambridge și, de asemenea este specializat în examenele IELTS, TOEFL. Andrew consideră că predarea ar trebui să fie distractivă atât pentru elev, cât și pentru profesor și crede totodată că rezultatele o dovedesc. Are o vastă experiență cu toate grupele de vârstă, de la copii de grădiniță până la adulți la cel mai înalt nivel. 

Ida

Statele Unite ale Americii

Ida este o profesoară de engleză de mai bine de 20 de ani, și de-a lungul timpului a participat la redactarea manualelor școlare, desfășurarea atelierelor de vorbire în public, de dezbatere și formare pentru studenți remarcabili la cele mai înalte niveluri de engleză. În ultimii trei ani, ea a lucrat exclusiv ca profesoară de engleză online. Ida s-a născut în SUA, iar în prezent locuiește în Mexic. 

Sue

Regatul Unit

Sue este principalul redactor al programei Burlington Live Speaking. Ea are o experiență în domeniul predării limbii engleze de peste 35 de ani. Totodată, a lucrat ca profesor, director de studii, trainer, dar și ca autoare în numeroase școli și licee. Având o diplomă în literatură engleză și lingvistică, Sue vede predarea ca o modalitate de a transmite pasiunea ei pentru limba engleză studenților de toate vârstele. În calitate de profesor, ea a lucrat întotdeauna pentru a încuraja îmbunătățirea abilităților de vorbire prin empatie, implicare și creativitate – și aceasta este, de asemenea, abordarea care se află acum în centrul programului Burlington Live Speaking. 

Wayne

Scoția

Numele meu este Wayne Kelso, și sunt profesor de engleză în Scoția. Cariera mea didactică a început în 2014, când lucram în China. Fac parte din echipa Burlington Live Speaking din 2021, și am participat recent la un proiect-pilot pentru studenții din Israel. Îmi place să întâlnesc și să vorbesc cu studenți din diferite țări și să lucrez cu ei pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire a englezei. 

Vanessa

Africa de Sud

M-am alăturat Burlington în mai 2021 pentru a preda engleza copiilor și adulților. Experiența de învățare de la Burlington este uimitoare pentru mine, în special în programul Live Speaking – îmi place să-mi văd cursanții participând activ la cursuri și distrându-se. Am 23 de ani de experiență în predarea limbii engleze, inclusiv în pregătirea pentru examenele IELTS și învățarea englezei pentru afaceri. Astăzi, pe lângă predarea limbii engleze, mă ocup și de formarea profesorilor noștri. Trecerea la predare a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o.

Julie

Africa de Sud

Sunt Julie, profesoară de engleză certificată și, totodată scriitoare de conținut pentru tinerii de la Burlington Live Speaking. Am trecut prin multe certificări, inclusiv TEFL, UNISA și nu numai, pe care le-am absolvit cu brio. Înainte de a mă alătura Burlington, timp de 10 ani, am fost director asistent la o școală. Pasiunea mea este studiul copiilor, fiind specializată în vârste mici și nevoi speciale. 

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington

În iunie dăm start cursurilor online pentru copii!

Completează formularul și te vom contacta pentru oferta specială de lansare