Cursuri de engleză cu profesor vs meditații de engleză

Cuprins

Învață să vorbești engleza fluent online cu profesor calificat

Testează-ți nivelul de engleză online

Există multe modalități de a învăța limba engleză și o recomandare bună este să alegi un școală de engleză cu profesori calificați sau să faci meditații de engleză cu profesor. Studierea limbii engleze cu un specialist în domeniu este întotdeauna o alegere excelentă deoarece poți observa progresul chiar de la primele ședințe.
Practicarea limbii engleze cu un profesor calificat îți va îmbunătăți și capacitatea de ascultare. Este deosebit de benefic pentru studenții de nivel începător și intermediar să asculte limba engleză vorbită corect, deoarece astfel vei putea face o trecere lejeră de la nivelul de bază la unul mai avansat. În cazul în care dorești să avansezi mai rapid, te invităm să afli mai multe informații despre curs engleză pentru începători. 

Avantajele cursurilor în grup cu profesor

Cel mai mare avantaj al cursurilor de engleză online este că înveți cu un profesor și cu colegei cu același nivel de engleză. În acest caz accentul se pune anume pe conversație și dialog, respectiv vei dobândi mai ușor nivelul de fluență la care aspiri. Totodată, învățarea în grupuri mici te va ajuta să îți dezvolți abilitățile de lucru în echipă. Vei reuși să te concentrezi mai multe pe skillurile lingvistice. Vei primi sprijin și încurajare din partea colegilor deoarece este interesul comun să avansași împreună. De asemenea, vei fi expus la diferite puncte de vedere și idei.
Învățarea limbii engleze într-un grup este mult mai eficientă decât în mod individual. Cu siguranță vei deveni mai motivat și mai entuziasmat să înveți engleza alături de alți oameni. Platformele digitale moderne, spre deosebire de cele manualele vechi, conțin o gamă largă de activități interactive pentru cursanții de diferite vârste. Lucrul în grup te va ajuta să înveți mai multe despre planificare și gestionarea timpului. Deoarece membrii grupului sunt esențiali, timpul comun trebuie repartizat astfel încât fiecare să reușească să-și expună părerile și să ofere întrebări.
Orele de grup sunt grozave pentru studenții de nivel începător. Când începi să înveți o limbă, este bine să fii într-un grup – atunci vei avea timp să reflectezi și să acoperi terenul cu gramatică și vocabular. De asemenea, repetiția e mama învățăturii, lucru care se întâmplă firesc într-un grup de oameni.
Un dezavantaj ar putea fi orarul comun al participanților, dar nu și la Burlington English. La Burlington English orarul este flexibil. Îți programezi și îți reprogramezi lecțiile direct în app în funcție de programul tău personal.

Avantajele meditațiilor de engleză online

Când vine vorba de învățarea unei limbi noi, mulți oameni au probleme cu frica, nesiguranța și jena de a vorbi în fața altor persoane. Învățarea unei limbi noi este întotdeauna o provocare, deoarece trebuie să înveți o nouă gramatică, o nouă cultură și o limbă care este, în general, relativ diferită de a ta. Lecțiile individuale, sau meditațiile 1 la 1, sunt grozave pentru persoanele care au un anumit scop și nu prea mult timp pentru a-i asculta pe alții vorbind despre experiența lor în limba engleză sau pentru cei care se simt mai confortabili în prezența exclusivă a profesorului.
Un alt avantaj este ceea că întregul program este axat pe tine și necesitățile tale. Meditatorul de engleză nu mai trebuie să se concentreze pe nevoile altor cursanți – totul este despre și pentru tine. Ora și locația lecției pot fi programate în jurul programului tău.

Diferența dintre cursuri de engleză în grup și meditații de engleză

  1. Interacțiunea cu colegii tăi este foarte eficientă pentru dezvoltarea englezei la nivel conversațional. Chiar dacă în cadrul meditațiilor vorbești cu profesorul, abilitățile de comunicare la lecțiile 1 la 1 nu se dezvoltă la fel de rapid și eficient.
  2. Întrebările și completările suplimentare de la ceilalți cursanți din clasă pot adăuga informații adiționale pe care profesorul poate nu a planificat să le predea însă acestea reprezintă un avantaj comun pentru toți. În cadrul mediațiilor fluxul de informație este mai limitat.
  3. Împreună cu un meditator poți lucra mai mult asupra punctelor tale slabe pe care nu dorești să le împărtășiți cu o clasă de oameni.
Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington

Hey!

Vrei să-ți îmbunătățești engleza?

Acum la Burlington English ai 20% reducere.