De ce este important să înveți Engleza?

Cuprins

Învață să vorbești engleza fluent online cu profesor calificat

Testează-ți nivelul de engleză online

Știai că limba engleză este una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob, cu un număr de aproximativ 1.13 miliarde de vorbitori?

Cu rol de limbă universală, engleza este cea care facilitează comunicarea în absolut toate domeniile de activitate, reușind astfel să apropie oamenii și să creeze noi conexiuni. În acest articol vei afla de ce este important să înveți limba engleză și cum te poate ajuta acest proces pe plan social și profesional.

Avantajele cunoașterii limbii engleze

Vrei să înveți limba engleză? Această alegere îți va aduce o mulțime de beneficii și asta pentru că, învățarea unei limbi străine te poate ajuta atât în mediul social, cât și în cel profesional. Iar dacă optezi pentru cea mai vorbită limbă din lume, câștigul este pe măsură. 

Astăzi, limba engleză își face simțită prezența în absolut toate domeniile: științe, tehnologie, comerț, turism, afaceri, rețele sociale, etc., iar de cele mai multe ori, pentru a putea înțelege mesajul transmis, este necesar să știi mai mult decât să te prezinți în engleză. 

Iată câteva dintre motivele pentru care învățarea limbii engleze îți aduce numai avantaje: 

  • Este cea mai cunoscută și vorbită limbă din întreaga lume
  • Limba engleză se învață ușor și rapid
  • În mediul de afaceri internațional, te ajuta să legi relații, să te adaptezi, să avansezi și să evoluezi pe plan profesional
  • Înțelegi cu ușurință mesajele filmelor preferate, majoritatea filmelor fiind în limba engleză
  • Faci alegerile potrivite din meniurile delicioase ale restaurantelor cu specific
  • Navighezi ușor în mediul online

Limba engleză și rețelele de socializare

Peste 4 miliarde de oameni din întreaga lume își petrec zilnic, o bună parte din timp, pe rețelele de socializare. 

Aici, limba engleză nu doar că își face simțită prezența în structura programelor sau a aplicațiilor, ci este și singura modalitate de interacțiune și înțelegere dintre utilizatori de naționalități diferite.

Datorită răspândirii sale și a numărului extrem de mare de oameni care aleg să o folosească, limba engleză devine obligatorie atunci când se urmărește obținerea unui conținut cu impact ridicat sau creșterea rețelei de prieteni. 

De cele mai multe ori, pentru ca informația să ajungă la o audiență ridicată, postările, mesajele sau imaginile trebuie să fie însoțite de cuvinte în limba engleză, conform algoritmului universal. 

Și, de ce sa nu recunoaștem, e “cool” să socializezi utilizând limba engleză.

Limba engleză în mediul profesional

Cunoașterea limbii engleze te poate propulsa în plan profesional, ajutându-te să îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus. 

Indiferent că alegi engleza pentru începători, engleza pentru birou sau engleza profesională (specifică pentru fiecare domeniu de activitate), toate informațiile noi te vor ajuta în procesul de avansare pe un post însoțit de mai multe beneficii sau, pur și simplu, pentru obținerea locului de muncă dorit dintotdeauna. 

În mediul de afaceri, interrelaționarea ar fi aproape imposibilă fără cunoașterea limbii engleze și aici nu ne referim doar la folosirea anumitor termeni de specialitate, ci și la simpla comunicare cu colegii. Științele, turismul, politica, tehnologia, toate înglobează în structura lor cuvinte în limba engleză, expresii sau definiții în limba engleză, iar fără posibilitatea de a le înțelege, capacitatea de dezvoltare sau de răspândire a informației ar fi limitată.

Cum poți învăța limba engleză rapid și ușor cu Burlington English?

Engleza online este opțiunea perfectă dacă vrei să înveți o limbă străină de circulație internațională într-un timp scurt. Poți solicita cursuri de engleză online cu profesori de specialitate și cu orar flexibil și astfel vei putea învăța limba engleză de acasă, fără să fii nevoit să te deplasezi.

Gradul de dificultate al unei limbi străine variază întotdeauna în funcție de alfabetul si gramatica acesteia. 

Limba engleză are un alfabet și o gramatică simplă și poate fi învățată ușor. Învață engleza la orice vârstă cu ajutorul celei mai noi tehnologii de învățare pusă la dispoziție de Burlington English:

  • Cursuri online predate de profesori calificați.
  • Grupuri de studiu mici (maxim 10 participanți) cu același nivel.
  • Aplicație pentru smartphone. Înveți, repeți și exersezi vocabularul studiat în lecțiile online.
  • Orar flexibil. Te poți înscrie singur prin intermediul aplicației și poți selecta orele și zilele în care vrei să studiezi.
  • Cel mai bun software internațional Burlington English de învățare individuală, la care ai acces 24/7.

Îți poți descoperi nivelul competențelor de limba engleză oricând, cu ajutorul testului de nivel pus la dispoziție de școala internațională de engleza Burlington English. Acest test se adresează oricui, indiferent de vârstă sau nivel.

La sfârșitul testului vei fi contactat de către un specialist al școlii noastre care îți va oferi o evaluare a cunoștințelor tale și un plan personalizat de învățare a limbii engleze, gratuit.

Cea mai bună metodă din lume de a învăța limba engleză, o găsești la Burlington English. Inscrie-te și tu!

Află toate detaliile despre cursurile noastre!

Te așteptăm
la Burlington

Hey!

Vrei să-ți îmbunătățești engleza?

Acum la Burlington English ai 20% reducere.