Cursuri de engleză pentru companii

Formarea și instruirea angajaților

 

Vrei să sporești reușitele angajaților și calitatea muncii cu clienții internaționali vorbitori de engleză? Burlington English oferă un curs personalizat pentru compania ta, care pune accent în mod profesional pe toate aspectele relevante pentru compania ta.

Burlington English va crea un curs personalizat pentru compania ta și chiar va trimite cei mai buni profesori calificați la sediul firmei, astfel încât angajații tăi să beneficieze de cea mai bună pregătire fără a pierde timp prețios.

Conducerea companiei va fi informată asupra progresului angajaților și astfel va putea să influențeze din mers accentul pus pe acele materiale care sunt indispensabile pentru creșterea performanțelor angajatilor. Fiecare angajat va avea acces nelimitat la software-ul BurlingtonEnglish, cu ajutorul căruia poate continua să exerseze și să avanseze inclusiv în afara orelor de curs.

Burlington English

va construi atent, împreună cu fiecare companie, cursul personalizat care să-i satisfacă exigențele și nevoile individuale

  1. Evaluarea nivelului
  2. Construirea curriculum-ului
  3. Alegerea profesorului
  4. Urmărirea progresului

Engleza profesională

Avansarea în carieră

Acest curs este destinat persoanelor fizice și juridice care au nevoie de cunoștințe de engleză pentru uz profesional și sunt interesate să avanseze în carieră sau să-și îmbunătățească nivelul de profesionalism în cadrul firmei.

Accentul este pus pe jargonul specific fiecărei cariere.

Cursuri personalizate în funcție de profesia ta.

  • HI-TECH
  • HOTEL
  • RELOCARE
  • BIROU
  • BUSINESS
  • TURISM